Hirdetés

Hirdetés

Xbox 360 Hírek

Elsősorban külföldi híroldalakról fordítok érdekesebb, fontosabb híreket, vagy cikkeket Xbox 360-al kapcsolatban, néha saját tapasztalataimat is közzéteszem.

Xbox One vagy Playstation 4?

2013.09.04. 14:58 xboxhir

Melyik a jó választás?

Hamarosan itt a nyakunkon a következő konzolgeneráció, az Xbox One és a Playstation 4 képében. Talán kis szerencsével Magyarországon is elérhetőek lesznek még idén, november, december körül, bár valószínűleg először a nyugati piacot próbálják majd kiszolgálni, így ne érjen senkit se meglepetésként, ha netán csak januárra tudja beszerezni a kedvenc masináját. Várhatóan hatalmas kereslet lesz rájuk.

Egyáltalán érdemes venni?


Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie a lehetőségeitől függően. Okos dolog lehet a kivárás és nem kapásból megvenni egyiket sem, mert eleinte nem biztos, hogy nagyon el lesznek rugaszkodva a játékok kivitelezés ügyileg. Természetesen már natív 1080p-s felbontáson fognak menni és jóval szebb textúrákkal meg több tartalommal, mint az eddigi konzolgeneráció. Viszont akinek van egy viszonylag jó játék PC-je, amivel már szebb grafikán tud játszani és natív 1080ps felbontáson, mint a jelenlegi Xbox 360-on és Playstation 3-on annak főleg érdemes kivárnia, mert lehet csak egyszerű videókártya cserével felturbózhatja a gépét "nextgen" szintre, kevesebb pénzért, mint egy új konzol. Hosszútávon a konzolok felé billen a mérleg, eddig is amikor kijött egy új konzol, akkor évekig többszörösét kellett volna kifizetni pc vonalon, hogy legalább olyan minőségben lehessen játszani, mint a konzolokon.

Ha valaki viszont nagyon ragaszkodik valamelyik konzolspecifikus játékhoz, mint például a Forza 5, ami csak Xbox One-ra jön és megjelenéskor már megveszi bármelyiket, az se fog csalódni. Az új generációval is lesz legalább szép 5 évünk. Azután meg lehet megint izgulni, hogy mikor lesz generáció váltás. :)

Forrás: http://gameorstuff.com/console-theory/

komment

Címkék: playstation 4 xbox one

süti beállítások módosítása