Hirdetés

Hirdetés

Xbox 360 Hírek

Elsősorban külföldi híroldalakról fordítok érdekesebb, fontosabb híreket, vagy cikkeket Xbox 360-al kapcsolatban, néha saját tapasztalataimat is közzéteszem.

E3 2010

2010.06.12. 14:07 xboxhir

Jövő héten kezdődik az E3 és Magyar idő szerint Hétfőn, este 19:30-kor lesz a Microsoft konferenciája. Több lehetőség is lesz élőben nyomon követni, még akkor is, ha valaki nem lesz ott Los Anglesben személyesen. Nézhető lesz a SPIKE TV-n, vagy az Xbox.com-on, de elméletileg a Time Squaren is ki lesz vetítve az egyik nagy reklámkijelzőn, ha netán New Yorkban járna valaki:) Élő blogolás is lesz Major Nelson által itt. Ezen kívül még előbb lesz egy Project Natallal foglalkozó konferencia, de az nem publikus, hivatalosan Június 15-ikén lehet majd megtudni miről volt szó ott. Addig is szerintem el lehet majd lenni a Június 14-ikei konferencián történő bejelentésekkel, állítólag valami nagy dologra számíthatunk, teli is van már a net pletykákkal, hogy itt az ideje a slim Xbox360-nak azaz a vékonyabb, kisebb változatnak.
Egy Magyar forrásról is tudok, a http://www.chipsandcola.hu oldalon közvetítve lesznek Hétfőn este az E3-as konferenciák, Magyarul kommentálva az elhangzottakat, így az is nézheti, aki nem tud Angolul, de mégis első kézből akar tudni a bejelentésekről.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: http://majornelson.com/archive/2010/06/11/where-to-watch-the-xbox-e32010-action.aspx

komment

süti beállítások módosítása