Hirdetés

Hirdetés

Xbox 360 Hírek

Elsősorban külföldi híroldalakról fordítok érdekesebb, fontosabb híreket, vagy cikkeket Xbox 360-al kapcsolatban, néha saját tapasztalataimat is közzéteszem.

Project Natal és egyéb érdekességek

2009.06.01. 22:15 xboxhir

Vége lett a Microsoft E3-as konferenciájának, fő dobásuk az új irányító volt, jelenleg "Project Natal" néven. Elve, hogy nem kell kontrollert használni, a kontroller te vagy. A Project Natal Sensor kombinálja a kamerát, a mélységérzékelőt és a mikrofont egy processzorral, ami a mozgásokat számítja. Az eddigi kamerás játékok csak 2d-ben érzékelték a mozgásokat, de ez 3d-s térben érzékel. A Dashboard kezelését is megoldják vele, például felismeri az előtte álló ember arcát és automatikusan belép az Xbox Live-ra, vagy kezünk mozgatásával a menükben lépkedhetünk. Steven Spielberg beszélt róla, hogy milyen jó lesz ez nekünk. Bemutattak egy olyan játékot, ahol egy virtuális kisfiúval lehet beszélgetni, játszani interaktívan az eszköz segítségével, tárgyakat is be lehet vonni, például a bemutató nő rajzolt egy papírra, elhúzta a Natal előtt a kisfiú meg átvette tőle a már virtuális papírt.

Játékok amikről szó volt, illetve kisebb bemutatók, némelyik új bejelentés:
Beatles Rock Band
Tony Hawk Ride
Call of Duty Modern Warfare 2
Final Fantasy XIII
Shadow Complex
Joy Ride
Crackdown 2
Left 4 Dead 2
Splinter Cell Conviction
Forza Motorsport 3
Halo 3 ODST
Halo Reach
Alan Wake
Metal Gear Solid: Rising

Új szolgáltatások:
SkyTv által nézhetünk tv adásokat, akár 1080p-s felbontásban. Ezen kívül elérhetjük a Liveon keresztül a Last.fm-et, a Twittert és a Facebook-ot is.

Forrás: http://www.xbox.com/en-GB/e309/

komment

süti beállítások módosítása