Hirdetés

Hirdetés

Xbox 360 Hírek

Elsősorban külföldi híroldalakról fordítok érdekesebb, fontosabb híreket, vagy cikkeket Xbox 360-al kapcsolatban, néha saját tapasztalataimat is közzéteszem.

Élő E3 közvetítés

2009.06.01. 14:19 xboxhir

Helyi idő szerint 19:30-tól az angliai Xbox.com honlapon élőben követhető lesz az E3 azon része, hol Xbox-al kapcsolatos hírek hangzanak el. Idézet a magyar Xbox.com oldalról:
 

Eljött az év legnagyobb Xbox 360-as eseményének ideje – és az Xbox.com segítségével nem maradsz le semmiről!

Az Electronic Entertainment Expo (vagy E3) az a hely, ahol a videojáték-világ és a digitális szórakoztatóipar legjelentősebb hírei megszületnek. Az idei E3 június 1-jén, hétfőn 19:30-kor (európai középidő) az Xbox 360 sajtótájékoztatón elhangzó nagy horderejű hírekkel indul!

Itt, az Xbox.com-on közzétesszük majd az Xbox sajtótájékoztató minden fontos hírét. Ha pedig inkább élőben élveznéd a showt, az Xbox.com angliai honlapján megtekintheted az élő közvetítést 19:30-tól (európai középidő)*! Készülj fel néhány döbbenetes bejelentésre!

Közeleg tehát az Xbox 360 belépője a 2009-es E3-ra. Ne feledd, hogy a nyitány a 19:30-as Xbox 360 sajtótájékoztató június 1-jén, hétfőn. Miért kéne Los Angelesbe menni, ha velünk sem maradsz le semmiről??

*Kérjük, ne feledd, hogy országod Xbox.com honlapján nem elérhető az élő videóközvetítés. Ezt angolul tekintheted meg az Xbox.com angliai honlapján.

Forrás: http://www.xbox.com/hu-HU/news-features/news/welcometotheshow.htm

komment

süti beállítások módosítása