Hirdetés

Hirdetés

Xbox 360 Hírek

Elsősorban külföldi híroldalakról fordítok érdekesebb, fontosabb híreket, vagy cikkeket Xbox 360-al kapcsolatban, néha saját tapasztalataimat is közzéteszem.

Kiszivárgott az új Dashboard

2008.11.01. 22:01 xboxhir

Még nincs november 19, de nem hivatalos forrásból kipróbálhatjuk az új frissítést. Nem ajánlott használni, mert 19.-ikéig nem lehet vele Live-ozni és eddig nem jöttek rá, hogy lehetne visszaállítani a régi Dashboardra, szóval csak saját felelősségre! Az update kb 7,5megabyte, mivel nem tartalmazza az avatarokat.

Röviden a lényegesebb újdonságok: új kezelőfelület, avatarok létrehozásának lehetősége, játékok winchesterre másolása és onnan való futtatása, több felbontás támogatása. Ebben a verzióban az 1680x1050es felbontással megjelenik fent és lent egy-egy fekete csík, valószínűleg a képarány tartása miatt, majd a hivatalos megjelenéskor kiderül ez pontosan. A 20Gbos winchesterre egy, vagy jó esetbe kettő játék fér fel, a Fallout 3 és a Guitar Hero: World Tour éppen felfért, azután, hogy letöröltem mindent amit tudtam és nem létfontosságú, például a demókat. A Fallout 5,9Gb-ot foglal, míg a Guitar Hero 6,5Gb-ot és még maradt 1,2Gb üres hely(ami nemárt, ha jól számolom kettő 6,75gigás is felférne, és még maradna is szűk 100Mb a mentéseknek).

Két játék és az eddigi mentéseim mérete

komment

süti beállítások módosítása