Hirdetés

Hirdetés

Xbox 360 Hírek

Elsősorban külföldi híroldalakról fordítok érdekesebb, fontosabb híreket, vagy cikkeket Xbox 360-al kapcsolatban, néha saját tapasztalataimat is közzéteszem.

Xbox One Office, jöhet az irodába!

2013.09.29. 18:18 xboxhir

Xbox One az irodába


Szeretnéd, ha az irodában Xbox One lenne az irodai számítógép helyett? Ez a közeljövőben még könnyen elő is fordulhat, ha eléggé laza főnökünk van, mivel lehetőség lesz az Office Web Apps-ot használni az Xbox One-on keresztül.

Nem csak játék


A hamarosan megjelenő új Xbox nem csak játékra és tv nézésre lesz alkalmas (bár ez utóbbi inkább Amerikában lesz csak igaz, valószínűleg Magyarországon sokára lesz elérhető a streamelt tv szolgáltatás). Lesz benne Skype, amivel tarthatjuk a kapcsolatot az ügyfelekkel, esetleg munkatársainkkal, minden modern felfogású cégnél ott a helye! SkyDrive is támogatva lesz, így munkahelyi prezentációinknak is meg lesz a helye.

Ami a legérdekesebb, hogy be lesz építve az Internet Explorer, amivel nem csak internetezhetünk majd, hanem elérhetjük az Office Web Apps-ot. Itt az ideje lecserélni az öreg pc-ket az irodákban és eljön az Xbox One-on szerkesztett Excel táblák időszaka! Már csak egy jó nyomtató szervíz kell, ha "véletlenül" kinyomtattuk évekre visszamenőleg az Xbox Live statisztikáinkat több ezer oldalban a haveroknak az aktuális céges papírok helyett és csodálkozunk, hogy elkoptak az alkatrészek.

Xbox One a kisvállalkozók álma


Microsoft szerint jó eséllyel a kis cégek értékelni fogják az Xbox One-t, lehetséges, hogy lesznek fejlesztve rá olyan programok, amik ténylegesen elősegítik a kisebb vállalkozások működését. Például előfordulhat olyan interaktív céges bemutató a Kinect segítségével, ami a látogatókat üdvözli, vagy netán a meetingeket segítheti. Igaz ez csak találgatás, de az biztos, hogy tartogat a Microsoft még meglepetéseket. Érdekes egy jövőkép, az biztos.

Forrás: http://www.pcworld.com/article/2044514/xbox-one-built-for-business-.html

komment

süti beállítások módosítása