Hirdetés

Hirdetés

Xbox 360 Hírek

Elsősorban külföldi híroldalakról fordítok érdekesebb, fontosabb híreket, vagy cikkeket Xbox 360-al kapcsolatban, néha saját tapasztalataimat is közzéteszem.

Új Xbox 360 kinézet és Kinect

2010.06.14. 21:44 xboxhir

A mai Microsoft konferencián, ami az E3-on zajlott, két fontos dolog hangzott el, az egyik, hogy a Project Natal néven ismert mozgásérzékelős kontroller, Kinect néven érkezik 2010 Novemberben. Egyből elérhető lesz hozzá, néhány egyszerűbb játék, ahol a szórakozást helyezték előtérbe, de 2011-re sorba fognak jönni a komolyabb játékok is, például egy Star Warsos, ahol fénykardozás van kihangsúlyozva. Az Ubisoft a Your Shape Fitness Evolved nevű fitness programmal jelentkezik a Kinecthez.

Bejelentették az Xbox 360 "slim"-et is, ami kisebb, egész érdekes kinézetű, mintha kissé visszatértek volna a régi Xbox vonalaihoz. 250Gb-os merevlemezt és Wi-Fi antennát fog tartalmazni, azt nem árulták el, hogy esetleg lesz-e butítottabb "Arcade" verzió, mint a régiből. A héten már forgalmazzák, ugyanolyan áron, mint a régit. Itt vannak nagyfelbontású képek róla, hátulról is. Annyi technikai különbség látszódik, hogy hátul egy usb csatlakozó helyett 3 van, gondolom elölről hozták hátra, bár ki tudja mit takar az elején a fedő, valószínűleg memóriakártya csatlakozó helyet. Ezen kívül van még egy S/PDIF csatlakozó és egy AUX feliratú csatlakozó is.

 

 

komment

Címkék: xbox 360 slim valhalla

süti beállítások módosítása