Hirdetés

Hirdetés

Xbox 360 Hírek

Elsősorban külföldi híroldalakról fordítok érdekesebb, fontosabb híreket, vagy cikkeket Xbox 360-al kapcsolatban, néha saját tapasztalataimat is közzéteszem.

USB tároló, gyakran ismételt kérdések

2010.04.06. 12:53 xboxhir

Mai naptól, már frissülhet az Xbox Live-ról az Xbox 360, amivel támogatva lesz az USB-s tárolók használata. Arra kell figyelni, hogy FAT32-re legyen formázva a pendrive és minimum 1GB méretűnek kell lennie, különben "Performance Warning" hibaüzenetet ad, mielőtt konfigurálhatná a konzol. Természetesen ne legyen fontos adat a pendriveon, mert töröli konfiguráláskor. Nem muszáj az egészet átkonvertálni Xbox 360 kompatibilisre, be lehet állítani, hogy mekkora méretet használjon, maximum 16Gb-ig. Így maradhat egy rész amit továbbra is használhatunk számítógéppel egyéb dolgokra.

Hivatalos FAQ, azaz gyakran ismételt kérdések: http://www.xbox.com/en-US/storage/default.htm

Leírás képekkel, hogy kell bekonfigurálni egy USB tárolót: http://support.microsoft.com/kb/981974

Ha netán nem az Xbox Live-on keresztül szeretné valaki frissíteni, arra is lesz lehetőség a Microsoft oldaláról letöltve és cd/dvd-re kiírva, vagy pendriveről: http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/systemupdates.htm , jelenleg még csak a 2009 őszi (Click here to begin downloading the update folder. Save it as "$SystemUpdate_Fall09_8955.zip" anywhere on your computer.) van fent, ha már SystemUpdate_Spring10 kezdetű lesz, azzal fog működni az USB-s dolog.

komment

Címkék: usb update

süti beállítások módosítása